Ninamedia d.o.o. Prešernova cesta 35, 1000 Ljubljana info@ninamedia.si (01) 23 62 120

Registracija novega uporabnika (SPLETNI KLUB NINAMEDIA)

Enostavno in hitro! Brez vnosa vaših osebnih podatkov in gesel.

Podatki v naših anketah so vedno anonimni in ni skrbi, da bi bila vaša identiteta razkrita ali da bi vaše podatke posredovali tretjim osebam.

 


 

 Dovoljujem: Dovoljujem podjetju Ninamedia d.o.o., da mi na e-naslov, ki sem ga vpisal, pošilja vabila za reševanje spletnih anket, vse do mojega preklica.

Kaj to pomeni? Ninamedia d.o.o. od uporabnika ne zahteva, ne zbira in ne hrani drugih osebnih podatkov z izjemo e-naslova. Vsak uporabnik se vsakokrat sam odloči ali bo sodeloval v posamezni poslani anketi. Zbrani podatki iz anket so anonimni in jih NI možno neposredno pripisati vašim osebnim podatkom (e-naslovom), ki ste nam ga zaupali ob registraciji. Ninamedia d.o.o. zagotavlja, da bo vaše osebne podatke in vse ostale podatke zbrane v postopku registracije in raziskavah ščitila pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Ninamedia d.o.o. pri anketiranju in raziskovanju ravna skladno z določbami mednarodnega etičnega kodeksa ICC/ESOMAR. Vsi podatki, ki jih bodo uporabniki posredovali v anketah oz. raziskavah bodo obravnavani kot zaupni. Ninamedia d.o.o. se zavezuje hraniti in varovati osebne podatke uporabnika skladno z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov in drugimi zakonskimi določbami, ki veljajo na prostoru Republike Slovenije.